Nakon pretnji smrću, brutalno pretučen Adil!

Foto: Kurir

Folk pevač Adil Maksutović brutalno je pretučen na nedavnom nastupu u Brčkom!

Prema pisanju portala Ekskluziva.ba, nepoznati napadači napali su pevača i njegov bend. Grupa nepoznatih ljudi je sačekala Adila sa svojim bendom nakon čega su ih brutalno pretukli. Najbolje od svih je prošao Adilov kum koji je nekako uspeo da pobegne. Adil je prestrašen i uskoro bi trebao dati izjavu za medije,“ kaže izvor ovog portala.

Adilu su u septembru prošle godine pretili smrću, o čemu je Tračara pisala.

Maksutović je nakon ovog napada veoma zabrinut za svoju sigurnost, te je otkazao sve nastupe u Bosni, uključujući nastup 8. marta u restoranu Bazeni. Organizatori ovog nastupa objavili su pevačevo izvinjenje na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Druže Čolpa, tebi i vašem objektu svaka čast, ali u Bosni i Hercegovini se ne osećam bezbedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Druže, meni je ovo veoma teško, teže nego tebi i tvojim gostima. Molim te, izvini se svojim gostima u moje ime. Mnogo mi je žao što ću sediti kući i žaliti što nisam sa vama u vašem cenjenom objektu. Žao mi je što sam se povukao u vreme kada sam najpopularniji. Molim vas da me shvatite i razumete, jer je ovo moja konačna odluka i neću je promeniti. Puno vas voli i pozdravlja, vaš Adil,“ navodi se u saopštenju.

P.Ž./Tračara

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI