in ,

Nakon tri nedelje Kim promenila izgled!


Kim and Kourtney Kardashian take kids to ballet
Foto: Wenn.com

 

Novi stajling poznate rijaliti zvezde Kim Kardashian nije potrajao ni mesec dana, a starleta se već vratila na staru boju kose.

Verovatno je održavanje platinasto plave boje kose bilo komplikovano supruzi Kanye Westa, što je i par puta potvrdila rečima „Imati plavu kosu je isto što i imati puno radno vreme“, pa je odlučila da se vrati na staro.

„Moja kosa jako brzo raste i moram prečesto da je farbam“, izjavila je ranije Kim, koja je konačno rešila da okonča sebi muke.

Iako je armija njenih fanova navikla da ovakve promene vidi sa njenog profila na Instagramu i Twitteru, ovoga puta Kim je uslikana kada je pokupila svoju kćerku North sa baleta.

Postoje brojne spekulacije da se kraljica selfija ofarbala pred put u Jermeniju, odakle vuče korene sa očeve strane, a budući da uvek ističe da je ponosna na činjenicu da ima mnoge karakteristike tipične za to podneblje, moguće je da je podstaklo da svetu ponovo prikaže tamnoputu Kim.

Ali, iako je bila plavuša kratko vreme, pobrinula se da njena boja kose bude upamćena, pa ćemo je poslednji put u tom izdanju videti na naslovnici aprilskog izdanja Elle France magazina.