in

Nakon uspešnog dueta, zaratile Severina i Ministarke: kakve Ceca ima veze sa tim?

Svi se sećamo mega uspešnog dueta Severine Ministarki iz 2014. godine, a zvanični spot za Uno Momento je do danas pregledan preko 93 miliona puta na YouTube-u.

Međutim, već neko vreme se šuška o rivalitetu između hrvatske pevačice i popularnog ženskog sastava, a kao ultimativnu činjenicu koja govori u prilog tome mnogi su videli u tome što su najavile premijeru svojih novih singlova ne samo istog dana, nego i istog sata.

I, zaista, spotovi za Mrtav bez mene Zauzeto postali su viralni u razmaku od nekoliko sekundi, a mnogi u ovome vide rešenje večitog pitanja ko je više doprineo tako neverovatnoj popularnosti pesme Uno Momento. Dani i meseci koji su pred nama bi, sudeći prema mišljenju fanova, trebalo da dokažu ko je popularniji.

Dodatno ulje na vatru je dolila pevačica Ministarki Edita Aradinović koja je, odgovarajući na pitanja fanova, kao omiljenu pevačicu izdvojila Svetlanu Cecu Ražnatović, ne setivši se pritom ni da spomene Seve.

A kolika je Ceca inspiracija za Aradinovićevu govori i to što muzika novog singla veoma podseća na ono što je Ceca snimala 90-ih, a da ne govorimo o vizuelnim efektima koji su praktično preuzeti iz zvaničnog lyrics videa za pesmu Didule. 

(foto: Screenshot/YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic/Instagram/editaaradinovic)
(foto: Screenshot/YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic/Instagram/editaaradinovic)

A mi vas pitamo, koja pesma vam se više dopada?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...