Naomi Campbell izjavila: Karleuša je prelepa. Sviđa mi se atmosfera u Srbiji

(foto: Bazar/Instagram)
(foto: Bazaar/Instagram)

Poznata manekenka Naomi Campbell je ovog vikenda došla u kratku posetu Beogradu. A kako već neko vreme prati našu poznatu pevačicu Jelenu Karleušu, mnogi su se pitali da će ove dve zvezde konačno i zvanično upoznati. Do susreta ipak nije došlo, ali Naomi je za Story otkrila šta misli o JK.

Naomi je još jednom potvrdila da prati rad naše pevačice, a tome svedoči i izjava našeg izvora koji je izjavio da je manekenka kupila Karleušin CD na aerodromu.

”Videla sam Jelenu na Instagramu i mnogo mi se dopada. Mislim da je prelepa. Posebno mi se dopada njen stil, ali do sada nisam bila u prilici da je upoznam”, izjavila je Naomi za Story.

Slavna manekenka je, međutim, izazvala negativnu pažnju kada je neposredno pred dolazak na Instagramu napisala: ”Idem negde i brzo se vraćam”, što su mnogi protumačili da ni ne zna kuda putuje. Naomi je demantovala ove tvrdenje, otkrivši da je već par puta bila u Beogradu jer ovde ima prijatelje.

”Naravno da sam čula za Srbiju. Više puta sam dolazila u Beograd, ali ovo je bio moj prvi zvanični dolazak. Imam nekoliko prijatelja u Beogradu i smatram da ste veseo i energičan narod. Veoma mi se dopada atmosfera u Srbiji”, rekla je Campbell za kraj.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI