Napokon: Kristijan Golubović iza rešetaka

kristijan
Kristijan Golubović (Foto: Facebook)

Kriminalac Kristijan Golubović je u pritvoru. On se tamo našao zbog pretnji koje je uputio klaberki Tamari Đurić preko Facebooka.

Kako piše Kurir, Goluboviću se na teret stavlja delo ugrožavanje sigurnosti.

On je pre nekoliko dana uhapšen u Kraljevu, a pritvor mu je produžen na trideset dana zbog opasnosti od bekstva, mogućnost da popularni Kiki ne ponovi krivično delo ili da ga dovrši, kao i mogućnost uticaja na svedoke i uznimiravanje javnosti.

Inače, Kristijana čeka i služenje kazne od osma godina zatvora zbog preprodaje heroina, koja je odložena zbog skorašnje operacije mozga koju je osuđeni imao. On je ovu kaznu odlagao i ranije, i to dva puta. Prvi put zbog rođenja deteta, a drugi put zbog Farme.

 

5 Comments

Leave a Reply
  1. Kakav je to zakon??? Očigledno da je sudija podmićen. Odlaganje kazne zbog farme??????? Strašno!!!!!! Sramota

  2. Sudija je lakše mentalno retardiran . Kad čovek pogleda dosije navijači sve mu je jasno.Koliki je IQ osoba, koje su zauzeli državne busije i koliko smo zapravo retardiran narod,koji veruje u paranormalnu Srbiju i tv. Pink. Tito je spustio kriterijume, da se i retardirani mogu odškolovati i za par tegli domaćeg meda pozavršavati visoko obrazovne ustanove i skotrljati u sa cegerima u grad. I to ispod društvenog svakog kriterijuma. Jer je njemu takav polu svet i odgovarao,da od njega napravi poluinteligenciju. Uglavnom one prave intelektualce iz predratnih beogradskih porodica ,je mrzelo da završavaju dopisne pravne fakultete, jer im je plata u firmama bila par hiljada dinara manja,sa srednjom od onih sa visokom . To je sve uglavnom isplivo polusvet iz socijalnih porodica, koji su ubačeni u državne ustanove, preko svojih zemljaka i istog polusveta kao što su i oni A,deca istih tih su Kristijanovi sledbenici po splavovima, kao verni nosioci retardiranog polu- gena njihovih roditelja. Zato i nema ko da ga strpa u iza rešetaka . Jer onda ne bi imali koga da gledaju na Farmi.

  3. DEBELI Golubović opet ko i uvek laže?!? ajde u mrdulju koji ti VOLIŠ! Seti se, tebi je uzeo nevinost u popravnom domu brkati ĐOKA i istina je da je imao tada 14 godina! A onda se taj njihov GAY SEX redovno nastavio 3-4 godine! A kasnije po zatvorima debeli je drmao zatvorenike a to zna cela Srbija i mnogo šire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nećete poverovati šta je Maca Diskrecija obukla za slavu (VIDEO)

Promenio lični opis: Pogledajte neverovatnu transformaciju EJ Johnsona