in

Nastavlja se oštri verbalni sukob Bekute i Viki Miljković


TV emisija od njih napravila suparnice

Pevačica Ana Bekuta je za  Alo odgovorila na prozivke koleginice Viki Miljković, koja joj je nedavno poručila da treba da smrša jer, kako ona smatra, ima očigledan višak kilograma.

“Nemam šta da joj oprostim, niti ona ima meni. Jednostavno, Viki nikako da shvati da je vitkost precenjena kategorija i da je dostižna”, kaže Bekuta i najavljuje da će takmičenje Zvezde Granda u narednim epizodama biti vrlo napeto.

“Niko od učesnika se posebno nije istakao do sada, tako da ne bih nikoga da izdvajam. Mislim da takmičenje tek sada počinje i biće žestoko”, uverava Bekuta, koja je odlučila da posluša svog partnera Milutina Mrkonjića i promeni frizuru.

“Mrka najviše voli kada zaližem kosu i smatra da mi to najbolje stoji. Zato sam odlučila da ga ispoštujem”, ističe pevačica i otkriva da joj Mrkonjić za Uskrs nije ništa poklonio.

“Mi nemamo običaj da kupujemo jedno drugom poklone za praznike i godišnjice, jednostavno, ne tražimo povod za darivanje. Za Uskrs takođe nisam dobila poklon, ali nije mi ni važno, jer je kod nas sve spontano”, uverava Bekuta. (ALO)