Nataša izgubila telefon sa privatnim fotkama!

Nataša Bekvalac trenutno proživljava pravu dramu, s obzirom da je izgubila telefon u kome se nalazi na desetine privatnih fotografija!

Kako Tračara ekskluzivno saznaje, pevačica trenutno boravi u Skoplju, gde tokom vikenda ima zakazane nastupe. U Skoplje je stigla u subotu pre podne, a nakon što je stvari ostavila u hotelskoj sobi, u jednom od poznatijih restorana u glavnom gradu Makedonije rešila je da ruča.

Pola sata nakon što je napustila restoran, Nataša je shvatila da je tamo ostavila mobilni telefon, no kada se u isti vratila, telefona više nije bilo. Da stvar bude još gora, u telefonu se pored ličnih poruka, nalazi i na desetine privatnih fotografija koje bi, ako dospu u javnost, pevačici mogle da naprave haos u životu!

Sada joj preostaje samo da čeka da se pronalazač javi i ljubazno joj uruči telefon ili da fotografije i snimke postavi na internet. A ako to bude slučaj, konačno ćemo saznati baš sve o privatnom životu kontroverzne pevačice, koja će svoj hit Ja sam dobro prepevati u Nisam dobro…

Povezane vesti

Back to Top