Prati nas

Šokantno

Natašin bivši muž očajan zbog njene trudnoće: ‘Ovo je dokaz da me nije volela’

(foto: Instagram)

Mediji ovih dana bruje zbog trudnoće popularne pevačice Nataše Bekvalac. Bekvalčeva je zatrudnela sa dečkom Lukom Lazukićem, sa kojim je u vezi par meseci. A dok par s nestrpljenjem čeka dete, Natašin bivši suprug Ljuba Jovanović tuguje jer čeka dete sa drugim.

Kako izvor blizak Ljubi navodi, rukometaš ne može da dođe sebi jer je pevačicu molio dve godine da prošire porodicu, ali ona je odlagala jer je želela da se fokusira na karijeru.

“Ljuba je veoma razočaran zbog Natašine trudnoće. Daleko od toga da joj želi nešto loše, ali bliskim ljudima ovih dana govori da je tek sada, kada je brakorazvodni postupak okončan, shvatio da njegova bivša žena zapravo i nije videla budućnost s njim. Da jeste, ona bi pristala da imaju dete, što je on želeo od početka njihovog dvogodišnjeg braka, ali ona je uvek govorila da joj je sada vreme za karijeru i stalno je pomerala rokove. Sama činjenica da je sa Lukom Lazukićem posle samo tri meseca veze ostala u drugom stanju govori o tome da njega voli mnogo više nego što je volela Ljubu i da joj je cela ta priča o karijeri zapravo bila samo izgovor”, izjavio je izvor za Alo.

Izvor ističe i da Ljubi teško pada i to što više ne može da viđa 11-godišnju Hanu.

“Ljuba je bio vezan za Hanu, gledao ju je kao svoje dete, a i Nataša je stalno isticala da se njih dvoje odlično slažu”, dodaje izvor.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. n

    08. 08. 2017. at 11:56

    Ako njoj ne smeta svoje dete da vucara od jednog do drugog muskarca, sto bi imala srca za Ljubu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top