Ne, nije šala: nekadašnja starleta Paris Hilton se danas bavi naukom!

(foto: Instagram/parishilton)

Kada se spomene ime Paris Hilton uvek pomislimo na neke od najluđih godina u šoubiznisu ikada, odnosno na period kada je naslednica imperije Hilton žarila i palila Holivudom i u društvu brojnih poznatih ličnosti pravila skandale o kojima se pričalo na svim krajevima sveta.

Međutim, u poslednjih nekoliko godina nismo imali toliko prilike da viđamo Hiltonovu na žurkama, a čak i kada bi se pojavila na njima sutradan ne bi nigde objavili skandalozni prizori pijane bogatašice, nego otmene dame koja stoji za DJ pultom praveći sjajnu atmosferu odličnim odabirom muzike.

I dok su se svi pitali šta se to dešava sa Paris i da li je tako lako prepustila titulu najpoznatije rijaliti zvezde na svetu svojoj nekadašnjoj asistentkinji Kim Kardashian, ispostavilo se da su njene ambicije daleko iznad toga.

Naime, Hiltonova se već neko vreme bavi naukom u saradnji sa naučnim institutom Weizmann, a iz ove neobične saradnje je nastalo (moguće) rešenje problema nedostatka pijaće vode, sa čim će se, prema istraživanjima, planeta u budućnosti boriti.

Paris Hilton predstavlja nano-kapi koje imaju vrednost 5000 kapi vode.

Ko bi rekao da će nekadašnja najozloglašenija zvezda Holivuda biti deo tima koji spašava svet?

Povezane vesti

Back to Top