Prati nas

Nemački ‘idol’ Daniel Küblböck pao sa kruzera: potraga završena, telo nije pronađeno

Šokantno

Nemački ‘idol’ Daniel Küblböck pao sa kruzera: potraga završena, telo nije pronađeno

Na početku karijere izgledao je drugačije nego danas

Nemački pevač Daniel Küblböck, koji je javnosti postao poznat 2003. godine učešćem u muzičkom takmičenju Nemačka traži superzvezdu, tamošnjoj verziji Idola, nestao je sa kruzera u Kanadi.

Kako su javili nemački mediji, Daniel je pao sa palube kruzera kompanije Aida Cruises, koji je u nedelju ujutru, kada se nesreća dogodila, plovio pored obala Kanade.

Sa druge strane, portparol kompanije tvrdi da je tridesettrogodišnji pevač i glumac navodno skočio u more. Nemački dnevnik Bild objavio je priču očevica, koji tvrdi da je video Küblböcka kako skače sa palube broj 5.

Kanadska obalska straža i helikopteri bili su uključeni u potragu, koja je stopirana u u ponedeljak ujutru jer su “male šanse da je žrtva preživela, zbog temperature vode u ovo doba godine.” Daniel se sada vodi kao nestala osoba i u njegov slučaj nalazi se u rukama policije.

Küblböck je pre mesec dana na Facebooku objavio da se ne oseća dobro zbog “maltretiranja.” koje se navodno događalo u glumačkoj školi ETI, koju je pohađao u Berlinu. “Dragi fanovi, još uvek se ne osećam dobro fizički i psihički. Još uvek se borim sa bolom prethodnih meseci,” napisao je on, iako se ne zna na šta se konkretno odnosila ova poruka. U međuvremenu, škola se oglasila saopštenjem na sajtu, demantujući da je bio maltretiran.

Daniel Küblböck je kratku popularnost postigao singlovima You Drive Me CrazyHeartbeat, ali uprkos ugovoru sa izdavačkom kućom, nije nastavio da snima. Dve godine nakon Idola, bio je učesnik nemačkog Velikog brata, a 2015. učestvovao je i u emisiji Strictly Come Dancing.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top