Nenad Cvijetić: Brega kaže da sam zvezda

Spreman za uspeh: Nenad Cvijetić
Spreman za uspeh: Nenad Cvijetić
Ovog leta izdavačka kuća City Records pojačala je svoje redove Nenadom Cvijetićem, jednim od najboljih beogradskih klupskih pevača.
Svi koji su prisustvovali njegovim svirkama znaju da je uz Nešu 100% uvek zagarantovana sjajna atmosfera, a nema sumnje da će biti oduševljeni i novim albumom, koji se pre par dana pojavio na tržištu. Glavni adut ovog izdanja jeste dugoočekivana kompozicija Zašto zovem Cigane, čiji je autor legendarni Goran Bregović. Reč je o prepevu pesme koju je Brega komponovao za grčku zvezdu Alkistis Protopsalti, a koja je u toj zemlji bila veliki hit. Neša 100% veruje da će postići veliki uspeh i kod nas. Novi CD prati i serija odličnih fotografija, a na jednoj je pevač pozirao u vrelom letnjem stilu, na još vrelijim gumama harli-dejvidsona. Može li se na estradi uspeti isključivo talentom, koji vi neospo**o posedujete? Naravno da može, ali neophodno je i da budete uporni, istrajni, da imate jaku volju i puno strpljenja i da ignorišete sve one koji vam podmeću nogu.
On je najbolji klupski pevač današnjice
Ovih dana na tržištu će se pojaviti vaš novi album Alibi. Šta publika može da očekuje? Reč je o originalnom, energičnom, a u isto vreme jako emotivnom CD-u. Iza osam novih pesama stoje naši proslavljeni kompozitori, tekstopisci i aranžeri. Kako je došlo do saradnje sa Goranom Bregovićem koji potpisuje pesmu Zašto zovem Cigane? Gorana Bregovića upoznao sam pre nekoliko godina na jednoj privatnoj zabavi. Tada mi je polušaljivim tonom rekao: “Dečko, imaš strašan glas, a i poreklom si kao ja, iz Bosne, to je dovoljno da budeš zvezda”. Nakon nekoliko godina moj menadžer je stupio u kontakt sa Bregom i na moje veliko iznenađenje i zadovoljstvo, setio me se i dozvolio mi da snimim njegovu kompoziciju Kustino oro, koja je u Grčkoj, u izvođenju Protopsalti, bila megahit.
Bregović mu rekao da će biti zvezda
Prija li vam zvanje jednog od najboljih klupskih pevača? Svakako da mi prija. Dobro je kad si dobar, a odlično je kad ti kažu da si najbolji. U bilo čemu…  Zanimljiva je priča na koji ste način dobili nadimak Neša 100%… Sve u životu radim punim srcem, ništa polovično i uvek se dajem sto odsto. Kad nešto počnem, teram do kraja. U suprotnom i ne počinjem. Moji prijatelji to odlično znaju, pa su mi dali nadimak Neša 100%. Na nedavno održanom festivalu u Vrnjačkoj Banji osvojili ste priznanje za najbolju mušku interpretaciju. Jeste li se nadali nagradi? Najvažnije mi je bilo da se publici dopadne pesma, da ljudi osete iskrenost i emociju u mojoj interpretaciji, a ova nagrada svakako je dodatni razlog da budem zadovoljan i pružim još više.
Želja: Duet sa Lukasom
Da li je muzika koju izvodite ono što i privatno volite da slušate? Da. Uvek sam voleo pop muziku sa elementima etna, muziku koja budi emocije i koja vas može naterati na suze, ili vas popeti na sto. Hit-singl Ljubav ne postoji snimili ste sa Kajom. Sa kim biste još voleli da zapevate u duetu? Sa Acom Lukasom, zato što je originalan, zato što ne lažira emociju, već je to što jeste. Jako ga cenim kao muzičara. Malo se zna o vašem privatnom životu. Smišljeno ga krijete od očiju javnosti ili? Ne krijem ništa. Šta vas zanima? (smeh)
Krije samo jedno - privatni život
Tracara.com
 

7 Responses

  1. ‘Kafanska’, ‘Zašto zovem cigane’ i ‘Alibi’ sam do sada šula i ne znam koja mi je bolja.

  2. Kupio sam novi CD od Nese 100%, ne zna se koja je bolja pesma. Po citav dan ga slusam :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI