Search
Close this search box.

Kayin novi život u Briselu: Konačno radim ono što volim!

Pevačica se rado odazvala našem pozivu i odgovorila na sva naša pitanja (foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica se rado odazvala našem pozivu i odgovorila na sva naša pitanja (foto: Instagram)

Pevačica Katarina Ostojić Kaya od kako se udala za svetski poznatog DJ-a Junior Jacka nije toliko prisutna na domaćoj estradnoj sceni. Budući da je prošlo dosta vremena od kad smo poslednji put pričali sa njom, kontaktirali smo je kako bismo čuli gde je i šta radi.

Kao pravi profesionalac, Kaya se ljubazno odazvala našem pozivu i odgovorila na sva pitanja koja smo joj postavili.

„Nisam radila nešto što je preterano zanimljivo za našu estradnu scenu“, rekla nam je na početku razgovora Kaya, koja se pre par meseci venčala za svetski poznatog DJ-a Junior Jacka, nakon čega se iz Beograda preselila za Brisel.

U glavnom gradu Belgije Kaya kaže da napokon radi ono što voli.

„Sarađujem sa raznim house producentima, pevam vokale za njih. Uskoro ću i početi da radim neki deep house za sebe. Konačno mogu da kažem da radim ono što volim i da ću se predstaviti u drugačijem svetlu, u stilu koji meni najbolje leži.“

Pevačica i bivša stanarka kuće Velikog brata, otkrila nam je da je dobila i belgijske papire.

„Nikolina i ja smo se i zvanično preselile u Brisel, a pre par nedelja smo dobile belgijske papire, tako da smo sada i zvanično stanovnice Brisela“, kaže Kaya uz osmeh, dodajući da ima dosta obaveza oko ćerke Nikoline, koja je 1. septembra krenula u školu.

„Prezauzeta sam oko ćerke, koja je sad krenulo u francusku školu. Svakodnevno sam preokupirana njome, budući da želim da joj što više mogu olakšam proces adaptacije u novu sredinu“, završava lepa pevačica.

Redakcija Tracara.com
DOZVOLJENO PREUZIMANJE TEKSTA UZ OBAVEZNO NAVOĐENJE IZVORA I LINKA DO IZVORNOG TEKSTA

POSLEDNJE VESTI