Prati nas

Šokantno

Darko Kostić dao izjavu nakon optužbi za zlostavljanje maloletnika

Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje Blic.

Pre toga se pisalo da je on nestao je posle prijave da je zlostavljao maloletnog dečaka L.J.(15)

Kako saznajemo, žrtva je učesnik emisije Neki novi klinci. Darko ga je fotografisao i za to traži novac, a kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

“Policija je Kostića nekoliko puta tražila u stanu u kom živi, ali ga tamo nije bilo. Zbog toga se sumnja da je u bekstvu”, naveo je izvor iz istrage, prenosi domaća štampa.

“Oni su se družili neko vreme, ali su se stvari očigledno izmakle kontroli. Darko je tražio od dečaka da skine majicu, što je maloletnika šokiralo i uplašilo, pa je zato momentalno pobegao.”

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge  jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. (Kurir.rs)

3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  19. 06. 2018. at 10:52

  Ima li iko normalan na estradi više? Pa ovo je dno dna. Dečak se slika sam bez para kod Kostića, bez pratnje roditelja, ovaj opet nema mentalni problem da seksualno opšti sa klincem kojem tata može biti, klinac premazan svim bojama je znao šta radi i zašto je svesno doveo Darka doveo do ove situcije. Koja boleština je zagospodarila BGD-om, Sodoma i Gomora su za ovo smešni.

 2. Lorka

  20. 06. 2018. at 07:03

  Slazem se lulu u potpunosti!

 3. Maya

  23. 06. 2018. at 16:40

  Mali je dobro znao šta radi. A ova stara izlizana istrošena babadevojkaderpe je očajan, pa ne razmišlja gornjom glavom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top