Prati nas

Šokantno

Nicki Minaj se izvinila zbog novog nacističkog spota!

Na udaru negativnih komentara zbog promocije nacizma! ( foto: Facebook )

Na udaru negativnih komentara zbog promocije nacizma! ( foto: Facebook )

Nicki Minaj nije neko ko se izvinjava zbog onoga što radi čak i kada ceo svet raspravlja o tome da li je primereno promovisati zadnjicu na način na koji je to ona uradila u spotu za pesmu Anaconda, ali povodom novog singla Only popularna reperka se javno izvinila svima koje je uvredila.

Lyric video za drugi singl sa novog albuma Nicki Minaj u kom je podržavaju Drake, Lil Wayne i Chris Brown je pokrenuo mnoge kontroverze budući da je duboko inspirisan nacizmom.

Nema sumnje da je producent ovog animiranog video snimka, Jeff Osborne, napravio mnoge reference na nacističku ideologiju budući da je stil celokupnog spota nadahnut Leni Riefenstahl koja je snimala propagandne nacističke filmove. Pored toga, Nicki u ovom videu izgleda kao vođa armije koja podseća na SS vojnike, a crvene zastave koje su lajtmotiv video snimka na sebi imaju simbol koji asocira na svastiku, odnosno simbol naci-pokreta.

Zbog lavine negativnih komentara Nicki se obratila fanovima putem svog Twitter naloga uz obrazloženje da ne podržava antisemitizam naročito jer je njen najbolji prijatelj i producent Jevrej: „Iako nisam ja smislila koncept lyric videa preuzimam potpunu odgovornost ako je to nekoga uvredilo i veoma mi je žao zbog toga. Nikada ne bih prihvatila nacizam u svojoj umetnosti!“

 

I Eva je pružila Adamu jabuku koja ih je koštala boravka u Raju ( foto: Facebook )

I Eva je pružila Adamu jabuku koja ih je koštala boravka u Raju ( foto: Facebook )

 

Međutim, producent Jeff Osborne ne oseća potrebu da se opravda. „Ako je neko pogrešno interpretirao moj rad zato što nije bledi srceparajući film onda mi je zaista žao što mi nije žao zbog toga“, ostao je pri svome Osborne.

Ipak, teško je progutati priču da sve nije urađeno sa namerom budući da je ovaj video objavljen na godišnjicu Kristalne noći kojom je pre više decenija otpočet progon Jevreja iz Nemačke, te se zbog toga i smatra pretečom Holokausta.

 

loading...
9 komentara

9 Comments

 1. aaa

  12. 11. 2014. at 17:13

  Ona meni baš posebno odvratna, ono baš baš!

 2. Yolo

  12. 11. 2014. at 17:38

  Verujem da su hteli da isprovociraju ali da nisu mislili ništa loše…Nicki + nacizam = ?? Ipak je ona crnkinja, a i nema pojma o tome.

 3. NEBITNO

  12. 11. 2014. at 17:39

  Ceo ovaj prvi deo koji ona peva je o njenim sisama i dupetu !!!!!!

 4. ...

  12. 11. 2014. at 18:14

  baš je talenat ova nicki…toliko načina da se rimuju tri riječi: ni**as, bit**es i f**k

 5. masa

  12. 11. 2014. at 18:27

  Plasticarko bez mozga..tiiiii si mi nekakva reperka pusta..zadrzi svoje izvinjenje,koga je briga za tb!!

 6. Nicki Minaj's Biggest Barb

  12. 11. 2014. at 19:20

  Ne znam što je napadate! Nije ona smislila spot a ipak se izvinila i prihvatila odgovornost,umjesto da napadate njega koji je to napravio i ne želi da se izvinjava i baš ga briga da li video nekom smeta,vi napadate nju koja se izvinila. I na ovaj sajt se samo loše o ovoj ženi piše,strašno…

 7. pipi

  12. 11. 2014. at 19:39

  Nicki je umjetnica..haha,dobro mijesa onom plasticnom zadnjicom,to jedino zna…

 8. S

  12. 11. 2014. at 23:05

  Ništa ovo nije slučajno. Kao nije videla video pre objavljivanja, kao ne zna čime se ovaj producent bavi… Molim vas, ovo su sve isplanirane provokacije. Pesma je očaj, sve Young Money pesme imaju isti bit i apatične su, bez obzira na žanr dobra muzika uvek ostavi utisak, i naježi te, a njihova muzika je čisto sranje. Takođe, spot nema veze s pesmom, samo 2 užasa koji čine 1, još veći užas.

 9. Nemanjah

  13. 11. 2014. at 10:38

  Let mi get this straight, ona nema nikakve veze sa njenim sopstvenim spotovima?
  Yea right.
  Cela pesma kao zapravo znači kako crnci vode svet i svi ih slušaju na nivou nacista, a ti crnci zajedno sa jevrejima su bili prognani od istih nacista.
  Poz.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top