Search
Close this search box.

Nicki Minaj se izvinila zbog novog nacističkog spota!

Na udaru negativnih komentara zbog promocije nacizma! ( foto: Facebook )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na udaru negativnih komentara zbog promocije nacizma! ( foto: Facebook )

Nicki Minaj nije neko ko se izvinjava zbog onoga što radi čak i kada ceo svet raspravlja o tome da li je primereno promovisati zadnjicu na način na koji je to ona uradila u spotu za pesmu Anaconda, ali povodom novog singla Only popularna reperka se javno izvinila svima koje je uvredila.

Lyric video za drugi singl sa novog albuma Nicki Minaj u kom je podržavaju Drake, Lil Wayne i Chris Brown je pokrenuo mnoge kontroverze budući da je duboko inspirisan nacizmom.

Nema sumnje da je producent ovog animiranog video snimka, Jeff Osborne, napravio mnoge reference na nacističku ideologiju budući da je stil celokupnog spota nadahnut Leni Riefenstahl koja je snimala propagandne nacističke filmove. Pored toga, Nicki u ovom videu izgleda kao vođa armije koja podseća na SS vojnike, a crvene zastave koje su lajtmotiv video snimka na sebi imaju simbol koji asocira na svastiku, odnosno simbol naci-pokreta.

Zbog lavine negativnih komentara Nicki se obratila fanovima putem svog Twitter naloga uz obrazloženje da ne podržava antisemitizam naročito jer je njen najbolji prijatelj i producent Jevrej: „Iako nisam ja smislila koncept lyric videa preuzimam potpunu odgovornost ako je to nekoga uvredilo i veoma mi je žao zbog toga. Nikada ne bih prihvatila nacizam u svojoj umetnosti!“

 

I Eva je pružila Adamu jabuku koja ih je koštala boravka u Raju ( foto: Facebook )

 

Međutim, producent Jeff Osborne ne oseća potrebu da se opravda. „Ako je neko pogrešno interpretirao moj rad zato što nije bledi srceparajući film onda mi je zaista žao što mi nije žao zbog toga“, ostao je pri svome Osborne.

Ipak, teško je progutati priču da sve nije urađeno sa namerom budući da je ovaj video objavljen na godišnjicu Kristalne noći kojom je pre više decenija otpočet progon Jevreja iz Nemačke, te se zbog toga i smatra pretečom Holokausta.

 

POSLEDNJE VESTI