Nije je bilo na društvenim mrežama od napada, a prva Twitter aktivnost zbunila sve

(foto: Instagram/kimkardashian)
(foto: Instagram/kimkardashian)

Već duže od 10 dana, tačnije od 3. oktobra, kada se odvila oružana pljačka u hotelskoj sobi u Parizu, Kim Kardashian je u potpunosti nestala sa društvenih mreža. 11 dana bez Facebook, Instagram, Snapchat Twitter objava  možda nije ništa neobično za bilo koga od nas, ali za Kim je to prava večnost. 

Međutim, ovo sklanjanje sa društvenih mreža je došlo kao sasvim očigledan potez osobe koja je sebe dovela u životnu opasnost upravo zato što je sve informacije koje su bile potrebne pripadnicima organizovanog kriminala postavila na internet.

Ono kroz šta Kim prolazi znamo samo na osnovu šturih izjava članova porodice i insajdera, a sudeći po njima Kardashianova se oseća bolje, oporavlja se uz pomoć psihoterapeuta, ali ipak i dalje doživljava panične napade kada ostane sama i ne spava baš najbolje.

Drugi znaci ‘života’ Kim Kardashian odnose se na tužbu protiv sajta koji je objavio priču da je ceo napad isceniran. Osim toga, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu je otkazala sve događaje na kojima je trebalo da se pojavi do kraja godine, tako da možemo da očekujemo da je vidimo u javnosti tek sredinom januara 2017. godine.

Da li će se pre toga oglašavati na društvenim mrežama, ostaje nam tek da vidimo, ali njeni verni obožavaoci su primetili neobičnu aktivnost na njenom Twitter nalogu. Ne, Kim nije ništa pisala, niti lajkovala, nego je otpratila 11 ljudi. Nije poznato koje je od dosadašnjih 121 naloga, koje je pratila, stavila na unfollow, ali svi članovi porodice su ostali na broju.

Povezane vesti

Back to Top