Njenu sestru već svi znate, a sada je došao red da obradite pažnju i na nju!

(foto: Material Girl)
Ona je nova nada modnog sveta (foto: Material Girl) Modna dizajnerka i rijaliti zvezda Nicole Richie je neko ko je već više od deset godina na svetskoj javnoj sceni, pa se nakon učestvovanja u rijaliti šouu Jednostavan život sa Paris Hilton, ostvarila i u modnoj industriji, a sada krupnim koracima ka osvajanju svetske scene sada ide i njena sestra Sofia Richie.
Sofia je ćerka soul zvezde Lionela Richia, koja trenutno sarađuje sa, ni manje ni više, nego sa kraljicom popa, Madonnom u sklopu njene modne linije Material Girl, pa je tako uradila i set fotografija za petogodišnjicu modne kolekcije. Može li Sofia postati veća zvezda od svog oca i sestre? (foto: Material Girl) Richieva je na Instagram postavila neke od fotografija iz nove kolekcije Madonnine modne linije, pa je i napomenula da joj je velika čast što joj se ukazala ovakva šansa. „Velika mi je čast da najavim da sam ja novo lice Madonnine i Loline (Madonnina ćerka Lourdes prim. aut.) modne linije. Jedva čekam da Vam pokažem šta smo sve kreirale u Njujorku“, napisala je mlada nada modnog sveta.
Njenim stilom je oduševljena i ćerka kraljice popa (foto: Material Girl)
Njenim stilom je oduševljena i ćerka kraljice popa (foto: Material Girl)
Stajling koji prati modnu liniju totalno ide uz godine ove mlade devojke, koja je uspela da pokaže da se ume da se snađe pred kamerama baš kao njen otac i sestra, a i sama Lourdes je govorila koliko se divi najmlađem članu porodice Richie.
Sofija krasi set fotki za petodošnjicu Madonnine Lourdesina linije (foto: Instagram)
Sofija krasi set fotki za petodošnjicu Madonnine Lourdesina linije (foto: Instagram)
„Sofija je oličenje stila i duha, a to je upravo ono što je i potrebno liniji Material Girl. Ona dolazi iz umetničke porodice, i obe imamo sopstveni identitet. Obožavam njen stil i radujem se našoj daljoj saradnji“, izjavila je ranije Madonnina naslednica.    

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI