in

Nova žrtva internet prevare: Hakovan Facebook profil Dragane Mirković

Još jedna u nizu prevara

Foto: Instagram

Dragana Mirković našla se na meti hakera koji su tokom noći preuzeli njenu Fejsbuk stranicu i počeli da objavljuju neprimeren sadržaj.

Dragana Mirković se odmah obratila policiji i prijavila slučaj, ali se obratila i svojim pratiocima putem Instagrama, potvrdio je izvor blizak pevačici za Nova.rs.

“Zvanična FB stranica je danas hakovana. Molim vas da prijavite sve objave koje su se danas pojavile ali i samu stranicu”, poručila je muzička zvezda i okačila link za prijavu.

Foto: Instagram

Mirković je već prošle nedelje apelovala na javnost zbog toga što se njeno ime koristilo i na navodnim fan stranicama reklamira razne nagradne igre koje nemaju veze sa njom.

Pored njenog, koriste i imena njenih prijatelja i saradnika, kao što je to glumac i pisac Siniša Ubović.

„Ovo je prevara koju je neko pokrenuo i nema veze ni sa mnom ni sa Draganom Mirković.“ oglasio se Ubović na “Instagramu”, a njenu objavu je podelila i Dragana.

Interesantno je da osoba koja ovo radi na vodi samo jednu stranicu u kojoj koristi ime Dragane Mirković, već ima nekoliko i sve te stranice koristi za ove “nagradne igre” koje nemaju veze sa muzičkom zvezdom.