in

Novak Đoković ne priča sa suprugom Jelenom?! Pravi mu ljubomorne scene?

Novak Đoković u subotu se vratio u Beograd nakon što je više od dva meseca proveo u Španiji. Đoković je po dolasku trenirao, da bi veče iskoristio za druženje i provod sa prijateljima.

Sreću zbog dolaska u Srbiju pokvarila mu je svađa sa ženom Jelenom.

“Nole je prvo veče po dolasku otišao da se vidi sa prijateljima, prvo je bio na rođenju sina kolege Janka Tipsarevića, a druženje je nastavljeno u nekoliko drugih prestoničkih kafana. Srpskom teniseru su svi živi prilazili da se slikaju, celu noć je proveo u fotkanju s fanovima i deljenju autograma.“ započinje priču dobro obavešten izvor

„Žena Jelena ga je zvala ko luda na telefon, ali on se nije javljao. Ona je mislila da će nakon proslave rođenja deteta Nole doći kući, ali je on produžio dalje i u žurbi zaboravio da joj javi”, kaže izvor i nastavlja:

“Zabrinula se za njega, nije joj ni na poruke odgovarao, a onda je počela da mu pravi ljubomorne scene kada se vratio kući.“

„Rekla mu je da dok ona sedi kući i umire od brige on se šetka po beogradskim splavovima, kako on nije klinac da ide od žurke do žurke i menja lokale, ostaje do jutra s prijateljima, kako je on ipak Novak i to ne sme da dozvoli sebi. Onda ga je ispitivala ko je sve bio sa njima jer je na Instagramu videla sliku nekih devojaka kod njihovog stola, ali Nole je pokušavao da je ubedi da su to samo neki od fanova koji su ga zamolili za sliku. Tako da maltene od kada su se vratili iz Marbelje ne razgovaraju,“ tvrdi izvor.

„U Španiji je svakodnevno bio posvećen isključivo ženi i deci, kao i treninzima, nije mogao da dočeka da se sastane s prijateljima. Novak ne pije alkohol ali uživa u provodu, nije neko ni ko je incidentan, a ni ko je švaleraš, tako da Jelena zaista bezveze brine i pravi scene”, kaže dobro obavešten izbor.

Novak će nakon perioda pauze zbog korona virusa u Beogradu odigrati prve mečeve nastavka sezone 13. i 14. juna, na regionalnom “Adria Tour” čiji je organizator.

Nakon Beograda koji je prvi grad gde će se igrati teniski mečevi, isto će biti učinjeno i u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.