Search
Close this search box.

Održana revija poznatih dama u venčanicama

Jelena Žeželj

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

 

Prvi dan 13. Small Tree Wedding Weekenda obeležila je tradicionalna Revija poznatih dama u venčanicama, koja je i ove godine okupila veliki broj poznatih ličnosti.

Pevačica Saška Janković otvorila je reviju, prva se pojavivši u belom, a tom prilikom premijerno je izvela njenu novu pesmu Ponekad. Posle gromoglasnog aplauza, pistom je prošetao novi voditeljski par emisije Bulevar u 5 do 5 na B92, Anđelka Prpić i Miloš Urošević.
Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brednova i kretaora ponele su i Suzana Mančić, Miljana Gavrilović, Ivana Maksimović, Darija Stanojević, Stanija Dobrojević, Sanja Kužet, Sanja Dimitrijević, Natalija Milosavljević, Sandra Obradović i mnoge druge dame, kojima su društvo pravili i elegantni Aleksa Jelić i Ivan Golušin.
Odevena u romantičnu belu venčanicu, Nevena Božović veče je zaokružila otpevavši njen novi singl Znam da noćas gubim te.

13. Sajam vencanja, zlatarstva i lepih stvari u hotelu Hajat biće otvoren do nedelje. Na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, posetioce na jednom mestu očekuje najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, muzički bendovi, naravno sa sajamskim popustima.

POSLEDNJE VESTI