Oglasila se i ONA: Šta Atina Ferari kaže o razvodu Branislava Lečića?

Starleta kaže da je razlog raspada braka glumca i voditeljke (foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic)

Branislav Lečić i Nina Radulović Lečić objavili su pre nekoliko dana da se razvode, i detaljno objasnili razloge ove teške, zajedničke odluke. Glumac je takođe otkrio da prevara nije bila uzrok razvoda, iako je jedna osoba možda umislila da je ona ‘krivac’ zašto se brak Lečića raspao.

Starleta Atina Ferari jedva je dočekala svojih pet minuta slave, te je tako u razgovoru za Telegraf otkrila da je upravo ona kriva za razvod glumca i voditeljke. Učesnica Parova, koja je sve šokirala svojim ponašanjem i izjavama u rijalitiju, pre više od godinu dana fotografisala se sa Branislavom i krenula da se po medijima predstavlja kao njegova ljubavnica. Glumac je tada demantovao bilo kakvu vezu sa dotičnom i rekao da je uopšte i ne poznaje, ali je go-go igračica sada otkrila da je upravo zbog nje Lečić ostavio suprugu.

“Nina nije mogla da mu oprosti to što sam mu sedela u krilu, što me je pohotno gledao i želeo, tada je sve počelo. Ja sam sa njim uvek bila u dobrim odnosima, to što je ona bila ljubomorna na mene, to je njena stvar. Ona jednostavno nije mogla da preboli to što me on želi. Usledile su svađe i ko zna šta još”, rekla je Atina i dodala da će Branislavu biti rame za plakanje, ako mu zatreba. Sigurni smo da neće.

Povezane vesti

Back to Top