Search
Close this search box.

Ona će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije!

Naša predstavnica na Evroviziji u Stockholmu 2016. godine (foto: facebook )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Naša predstavnica na Evroviziji u Stockholmu 2016. godine (foto: facebook ) Za par meseci u Švedskoj će se održati 61. po redu Evrosong, na kojem će učestvovati i Srbija. Naša predstavnica na ovom elitnom takmičenju biće mlada pevačica Sanja Vučić, inače izabrana od strane Ivane Peters, iz grupe Negativ i RTS-a.
Sanja je iz Kruševca i peva u bendui ZAA, sa kojima ima 3 studijska albuma i aktivno radi i nastupa širom bivše Jugoslavije.

#fallin #aliciakeys

A video posted by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on

Vučićeva će na Evroviziji pevati pesmu Sklonište, na engleskom jeziku, čija je tema borba protiv nasilja nad ženama. Numera će široj javnosti zvanično biti predstavljena u naredni četvrtak, 10. marta na RTS-u. Autorka pesme je Ivana Peters, koja je Srbiju prvobitno trebalo da predstavlja, ali je zbog učešća u takmičenju Tvoje lice zvuči poznato morala da odustane. „Kada su Petersova i ljudi iz RTS-a čuli kako Sanja peva, oduševili su se i uzeli je namerno zbog toga što nije previše eksponirana i poznata široj javnosti,“ izjavio je za Telegraf izvor blizak organizatorima Evrosonga. Izvor je dodao da je Sanjino prezime svima zanimljivo, ali da ona ipak nije u srodstvu sa premijerom Srbije.
#terasa #basjelepovreme #svegami A photo posted by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on
Sanju ste imali prilike da čujete i u brojnim emisijama, poput Tri boje zvuka. Poslušajte njenu izvedbu pesme Unconditional Love:
 

POSLEDNJE VESTI