in

Otkrivamo tajnu dobrog izgleda Jessice Biel!

jessica-biel-workout4x5
Ponovo u formi (foto: fitnesshacker)

Jessica Biel porodila se pre samo pet meseci, što se po njenom izgledu nikada ne bi reklo. Lepoj glumici majčinstvo očito prija, te nakon rođenja sina Silasa Jess izgleda bolje nego ikad. Supruga Justina Timberlakea svojim seksi telom ponovo mami uzdahe, a mi vam otkrivamo kako se tako brzo vratila u top formu.

Kardio treninzi

Poznata glumica vežba gotovo svakodnevno, a kardio treninzi su najdelotvorniji za skidanje postporođajnog viška kilograma, navodi trener Lacey Stone. Tajna Jessicine dobre linije upravo je u istrajnosti i posvećenosti vežbanju.

Paleo dijeta

Jessica je svoj režim ishrane prilagodila dijeti Paleo, koja je bazirana na hrani koju su jeli naši preci. Ova dijeta podrazumeva puno voća, ribe, mesa i hrane spremljene na maslinovom i avokado ulju, a isključuje skrob, šećere i prerađene namirnice. Uz ovakav režim ishrane gubite salo, oslobađate se viška vode iz tela i osećate se zdravije.

Ipak, Jessica povremeno daje sebi oduška i počasti se nekom od „zabranjenih“ namirnica, što se po njenom izgledu ne primećuje.

Glumica zaista izgleda očaravajuće, a uz malo truda i primenu ovih saveta i vi možete biti fit kao ona.