Ovako se Dragana Mirković spasila da ne ostane invalid!

Dragana Mirković je pre nekoliko godina imala uspešno obavljenu operaciju kuka u Beču zbog problema sa urođenom displazijom.

Pevačica je godinama trpela bolove koji su nekad bili toliko jaki da nije mogla da stoji, sedi i hoda. Problem je postajao sve veći pa je na kraju morala da se podvrgne zahtevnoj operaciji kojom joj je zamenjen kuk.

“Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom s malim izgledima za uspeh, takva deca ostajala su sa kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum im je rekao: Nemojte da plačete, to dete će biti nešto posebno”, izjavila je Dragana svojevremeno za Svet.

Pevačica je tokom proteklih godina imala problema i na nastupima zbog bolova koje je trpela, te ju je neretko obezbeđenje iznosilo na scenu, ali ona je to vešto prikrivala.

Nakon rizične operacije, nakon koje je mogla da ostane u invalidskim kolicima, Luče iz Kasidola opet je stalo na noge. Dragana je ponovo učila da hoda, a dugo pre potpunog oporavka išla je pomoću štaka. Traume zbog iščašenih kukova vuče još iz ranog detinjstva.

“Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dan, budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Kasnije se ispostavilo da je naš kum bio dobar prorok”, ispričala je pevačica svojevremeno.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.