Search
Close this search box.

Ove zvezde su raskinule nakon snimanja zajedničkog filma

Ljudi često pronalaze svoje srodne duše među kolegama i koleginicama. Zato nije ni čudo što se glumci često zaljube na setu filma. Ali, po svemu sludeći Holuvudom kruži prokletstvo, takvo da svi parovi koji snime film u jednom trenutku raskinu.

Ovo su najpopularnije žrtve pomenute kletve.

Angelina Jolie i Brad Pitt

(foto: 20th Century Fox)

Naravno, ovu listu moramo početi sa najpoznatijim parom ikada – Brangelinom. Par se upoznao na setu filma Mr. and Mrs. Smith. Brad je u tom periodu bio oženjen sa Jennifer Aniston, ali nije mogao da odoli šarmu svoje kolegenice. Ubrzo se razveo od Anistonove kako bi započeo zajednički život sa Angelinom. Zajedno su bili više od deset godina i imaju šestoro dece. Venčali su se tek 2014. godine, a malo nakon toga objavili su i svoj drugi zajednički film By the Sea. Samo godinu dana nakon što je film ugledao svetlost dana, par je objavio da se razvodi.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

(foto: Columbia Pictures)

Par, koji je poznat i kao Bennifer, takođe je upao u ovu zamku. Jennifer i Ben su se zaljubili tokom snimanja filma Gigli 2002. godine. Čim su objavili svoju vezu, svet je bio opčinjen ovim parom. Nakon dve godine su snimili i svoj drugi film Jersey Girl, a veza nakon toga im je trajala samo godinu dana. Ben je raskinuo veridbu sa latino divom, pa se venčao sa Jennifer Garner, sa kojom je takođe glumio u filmu Daredevil i od koje se, nakon deset godina braka i troje dece, nedavno rastao.

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe

(foto: Columbia Pictures)
(foto: Columbia Pictures)

Ko može da zaboravi klasik iz 1999. Okrutne namere? Glavne uloge su igrali Reese i Ryan, par koji se upoznao dve godine pre toga, a verio godinu dana pre početka snimanja filma. Konačno su se venčali 1999. nakon što je film premijerno prikazan, ali razveli su se posle skoro deset godina braka.

Robert Pattinson i Kristen Stewart

(foto: Summit Entertainment)
(foto: Summit Entertainment)

Čim je izašao, Twilight je momentalno postao planetarni hit. Zbog hemije koje su imali, nije ni čudo što su se glavni junaci smuvali i u stvarnom životu. Nakon prvog dela, zajedno su snimili još tri nastavka, a fanovi su bili ubeđeni da če par ostati zajedno zauvek baš kao u filmu. Međutim, do venčanja nije ni došlo, jer je glumica prevarila Roberta sa rediteljom filma Snežana i Lovac.

Vanessa Hudgens i Zac Efron

(foto: Disney)
(foto: Disney)

Za mnoge najslađi par ikada, Vanessa i Zac, započeli su vezu nakon prvog dela High School Musicala. Potom su zajedno snimili još dva uspešna nastavka, ali njihova veza nije imala srećan kraj.

Nadamo se da će nakon razvoda Brada i Angeline ostale zvezde dva puta razmisliti pre nego što pristanu da snime film sa svojom drugom polovinom.

Koje parove smo zaboravili da spomenemo? Pišite nam u komentarima dole.

POSLEDNJE VESTI