Ovo se neće dopasti Karleuši: Sajsi snimila DUET ‘Lokal beogradizam’ kao parodiju na JK

(foto: Screenshot/YouTube/Sajsi MC/Instagram/karleusastar)
(foto: Screenshot/YouTube/Sajsi MC/Instagram/karleusastar)

Povest pesme Lokal beogradizam je manje-više svima poznata. Jelena Karleuša je pozvala Sajsi MC da sarađuje sa njom na jednoj od pesama sa novog albuma, njih dve su imale odličnu konekciju u studiju, reperka je napisala svoj deo teksta, ali zbog čekanja da ceo 11. studijski album plavokose pevačice ugleda svetlost dana duet nikada nije objavljen.

Ipak, mladu reperku je pozvala i Severina da gostuje na jednoj njenoj pesmi, a ona se rado odazvala pozivu, a premijera spota Silikoni je poslužila Jeleni da se obračuna na Seve tako što joj je poručila da je jadnica jer je ukrala njenu ideju i loše sprovela u delo, ali i sa Sajsi kojoj je u nedavnom tvitu prorekla da je ona svoju perspektivu posajsila i da od saradnje nema ništa, jer joj je našla bolju zamenu.  

Sajsi je, ipak, pre dva dana objavila misterioznu najavu singla Lokal beogradizamsa sve tajanstvenom plavušom u pozadini, koja neodoljivo podseća na JK, tako da su se mnogi pitali da li su ratne sekire zakopane.

Međutim, kada je sinoć spot Lokal beogradizam objavljen na reperkinom zvaničnom YouTube kanalu, mnogi su dočekali sa odobravanjem parodiju na račun Jelene Karleuše, kao i samu činjenicu da je ipak snimila duet, ali sama sa sobom (Sajsi MC feat. Sajsi), dok su, takođe, brojni oni koji ovakav marketing smatraju jeftinim jer koristi Karleušu za promociju.

“Ups, malo sam se razsajsila”, odgovorila je Sajsi na prozivke JK.

A šta vi mislite o okončavanju cele ove priče?

Doduše, još uvek čekamo Jelenin komentar, jer ne sumnjamo da će ga biti.

Povezane vesti

Back to Top