Search
Close this search box.

Karleuša odgovorila Đaniju i Sajsi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/karleusastar)

Ovih dana se nekoliko poznatih ličnosti vezuje za ime Jelene Karleuše, a ona je rešila da se u dva kratka poteza reši Radiše Trajkovića Đanija Sajsi MC.

Naime, nakon što je Đani shvatio kao provokaciju jedan Jelenin komentar upućen takmičaru Zvezda Granda, uputio je niz uvreda na račun svoje koleginice, poručivši joj da ne izgleda kao striptizeta pevala bi samo u WC-u. 

Karleuša nije ostala dužna Đaniju, pa je tako na svom Twitter nalogu objavila pevačevu fotografiju uz opis: „Imaj milosti: postani vegan!“, što se obično postavlja uz prizore životinja, kako bi se probudila svest o vegetarijanstvu.

(foto: Twitter/karleusastar)

Osim toga, JK je odlučila i da se razračuna sa Sajsi MC, koja je, koristeći aluziju na plavokosu pevačicu, pokušala da privuče pažnju na svoj novi singl, nazvan onako kako je trebalo naziv da nosi duet sa Karleušom Lokal beogradizam.

Jelenin PR je objasnio da ta pesma nije realizovana, ali da Sajsi i dalje ima pravo na deo teksta koji je napisala, ali ne i na melodiju, koja je u vlasništu tima Jelene Karleuše, te da ako se pojavi neka pesma istog naziva neće se raditi o onome na čemu su zajedničkim snagama radili.

Sa druge strane, pevačica je, u svom maniru, bila nešto oštrija, pa je poslala Sajsi poruku u vidu tvita, šaleći se na račun njenog dueta Silikoni sa Severinom. 

jelena karleusa

POSLEDNJE VESTI