in

Pajkić: Vendi je potrošena! Vendi: Pajkića je zlostavljala tetka!


Prepucavanje preko medija…

Nakon jučerašnjih izjava Vesne Vukelić Vendi da je Nebojša Pajkić zaljubljen u nju, oglasio se i gospodin Pajkić, revoltiran ovim izjavama.

„Ideja Vendi  da sam zaljubljen u nju nastala je usled endemskog sifilisa mozga prilikom seksualnog opštenja na Ibarskoj magistrali. Ja sam isključivo zaljubljen u svoju suprugu Isidoru Bjelicu udatu Pajkić i romantično zanesen Teom Von Harbou, i ne mogu da gajim nikakve emocije prema Vendi,“ izjavio je on, i otkrio zašto film o Dragi Mašin nije završen.

„Film nije završen zbog abnormalnog antitalenta, snimali smo ga osamdeset osam dublova, a ona nije znala da izgovori „Oče Naš“, nije bila u stanju. Potrošena je na štajgama, ima stravičnu mržnju prema seksu, mrzi seks kao što radnici mrze lopatu! Ona nema miligram erotike u sebi,“ objašnjava on.

Ipak, Vendi ne bi bila Vendi kad ne bi odgovorila. Pevačica je na svom Facebook profilu otkrila da je njega zlostavljala tetka, pa je primorana da obavi parastos nad njime.

„Imao je teško i traumatično detinjstvo, gde je u odsustvu simbolizacije majke, mesto zauzela umno i duševno obolela tetka.O tome se poverio i u „Utisku nedelje“ pred 7 miliona ljudi, ali bez pojedinosti koje je meni pričao u najrezneženijim i poverljivijim momentima, gde ga je tetka noću zlostavljala i sexualno uznemiravala, a preko dana ga je vodila u crkvu na katarzu ne bi li ga ubedila kako je sve to Božja volja. Tako da je na prenatalnu dijagnozu dodatno stekao ili zaradio i abnormalnu šizofreniju,“ počinje Vendi svoju priču o Pajkiću, a onda nastavlja:

„Prilikom pokušaja jednog seksualnog opštenja sa njim, tj. sa Gargamelom, on! tj. Gargi, ga je surovo povredio svojim nosem od 2 kg i 352 gr i naš Nebojša Pajkić je dobio potres mozga usled čega mu se javljaju hipermanični porivi i halucinantne ideje. Sva ta nesreća, propraćena zverskom fizionomijom Gargamela uslovili su Pajkića na RUKOBLUD,“ kaže Vendi a ceo njen status pročitaćete ako kliknete ovde.

P.Ž./Tračara
Foto: PulsOnline, NaDlanu.com