Search
Close this search box.

Panika! Lepa Brena ne može da proda vilu vrednu 2,5 miliona evra, sinovi je napustili

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lepa Brena danima je nervozna i zabrinuta jer navodno, dve godine unazad navodno ne može da proda luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi!

Lepa Brena nikako ne uspeva da proda vilu od 2.5 miliona €?!

Naime, Boba i Brena kupili su luks stan u najvišoj kuli u naselju na Novom Beogradu gde svoju nekretninu ima i Novak Đoković i tada su i rešili da prodaju kuću budući da njihovi sinovi planiraju odvojene živote.
Navodno, kako ističu, tolika kuća im više nije potrebna. Međutim, kupaca nema. Brena je započela i biznis sa kreiranjem unihopki, tako da je, po svemu sudeći normalno što je hvata panika. S druge strane, njen muž ne paniči, čak joj predlaže da napusti pevanje i da se posveti sebi! Budući da je ceo život zarađivala ogromne cifre, naša najpoznatija balkanska diva ume dobro i da se pruži. „Brena je jako preduzimljiva i odgovorna. Voli da se počasti, ume da potroši puno, ali ume i da zaradi,“ započinje naš izvor i dodaje: „Zato je sad hvata panika oko vile, pa zove sve redom prijatelje za koje zna da su imućni i predlaže im da kupe od nje kuću. To joj je siguran keš da bude smirena i da zna da nije napravila neki pogrešan poslovni potez. A što se tiče Bobinog predloga da okači mikrofon o klin, o tome nije ni mislila. Sad ima većih briga, mada ne verujem da ona može bez scene i publike,“ završava naš izvor.

POSLEDNJE VESTI