in

Panika zbog corona virusa: Pevačica otkazuje koncerte!?

Pevačica Ana Nikolić je u strahu zbog korona virusa koji se širi po svetu.  Pevačica već danima ne skida masku sa lica, a u tom izdanju je usnimila i ekipa emisije Paparaco lova, dok je boravila na aerodoromu.

„Ana baš strahuje od korona virusa. zato nosi masku gde god da krene, a posebno je oprezna kada putuje u inostranstvo. Rekla mi je da je razmišljala da otkaže neke nastupe, samo da ne bi bila na mestima sa mnogo ljudi. Plaši se i najmanje prehlade“ priča dobroobavešten izvor i nastavlja:

„Zato je sa maskom krenula na tezgu u Beč. Dok je na aerodromu sa drugaricom čekala pasošku kontrolu, pričala je kako non-stop pije čajeve i uzima vitamine, jer je to najbolji način da ojača imunitet.“

Čim je Nikolićeva sletela u Beč, pazarila je nove, još bolje maske.

Otrčala je do prve apoteke. Uzela je specijalne hirurške maske, koje je platila 200 evra. Drugarica joj je rekla da paniči bez razloga, ali joj je Ana odgovorila da ne želi da rizikuje. Veoma je zabrinuta i za ćerku. I njoj stavlja masku na lice kada je izvodi iz kuće“ kaže izvor za Informer.

Dok jedni komentarišu to da Ana svuda nosi masku, drugi pričaju da je preterano mršava i da je skinula 35 kilograma, ili više.

Ani se osladilo što je ponovo vitka, pa je nastavila da skida kilograme. Majka joj je rekla da je došla do idealne težine, i da ne preteruje, ali ona ne sluša. Sad su joj noge premršave, ali njoj se to sviđa. Stalno se šali na svoj račun i priča kako je prošle godine bila najdeblja na svetu, a da sada izgleda kao avion,“ kaže izvor na kraju.