in

Peđa D’boy kidnapovao ćerku!

 

Tvrdi da ćerka uživa sa njim (foto: Kurir)
Ćerka uživa sa njim (foto: Kurir)

Bivša devojka muzičara Peđe D’Boya, Irina Marković tvrdi da je njen bivši partner kidnapovao njihovu osmogodišnju ćerku. Navodno, pre dve godine Peđa je odveo na odmor i nikad je nije vratio!

Irina je izjavila za Kurir da joj se život pretvorio u pakao 2013. godine kada je njihovoj ćerki dozvolila da ode sa njim na odmor.

„Peđa je dete odveo na meni nepoznatu lokaciju. On mi je kidnapovao ćerku, koja sudski pripada meni. Premestio ju je iz škole u Zemunu u drugu, na Senjaku, i to bez moje dozvole. Centar za socijalni rad ništa nije uradio povodom moje prijave za otmicu koju sam podnela, a na njegovu kojom traži alimentaciju odmah su reagovali. Moja prijava je podneta još 2013. u Centru za socijalni rad Zemun. Poslali su me u policiju, a zatim u sud“, kaže Markovićeva i dodaje „Nikad nisam bila u braku s tim idiotom. On je zbog sujete hteo da dokaže da može da napravi dete, a ja sam ispala glupača. Ćerka se preziva Marković. On nije hteo ni prezime da joj da, ni da je prizna“, završila je Irina, koja je u ponedeljak na kratko uspela da vidi svoju ćerku.

Sa druge strane, poznati muzičar tvrdi da on brine o svom detetu, jer je njena majka nesposobna za to.

Irina može da viđa ćerku. Bila je pre dva dana u školi i napravila skandal. Ona piše roman i zato pravi sebi marketing. Nije sposobna da brine o detetu. Ona i njen brat su me zvali da spasem dete, nisam je kidnapovao. Ćerku sam poslednji put odveo kod nje tokom zimskog raspusta. Htela je da je zaključa u sobu i rekla joj da neće više smeti da viđa oca“, kaže Peđa za Kurir i još dodaje „Dete uživa sa mnom. Hvala joj što mi je rodila divno dete. Neka je pusti da živi u miru. Brinem o detetu i imam mnogo više vremena od nje. To je moja krv“, završio je muzičar.