Prati nas

Šokantno

Pevačica naljutila Demi Lovato šalom o anoreksiji

Meghan nije bila dovoljno

Meghan nije bila dovoljno “jaka” da bi patila od anoreksije (foto: directlyrics)

Pevačica Meghan Trainor, koja  se proslavila pesmom All about the Bass, nedavno se našla na udaru kritike, ali i svoje koleginice Demi Lovato, nakon što se našalila na račun – anoreksije!

Meghanin hit singl All about the Bass postao je svojevrsna himna svih devojaka sa bujnim oblinama ali se nakon intervjua za Entertainment Tonight, pevačica našla na udaru kritike. Naime, Meghan se u intervjuu poverila kako je oduvek bila buckasta i da su je momci zbog toga često odbijali, ali je naglasila da nikada nije patila od poremećaja u ishrani.

“Nisam bila dovoljno jaka da bih razvila poremećaj u ishrani”, izjavila je pevačica, “Pokušala sam da budem anoreksična. Jela sam samo kocke leda i celer i izdržala samo tri sata. Onda sam rekla mami da mi napravi sendvič”.

Izjava je izazvala veliki broj negativnih komentara na društvenim mrežama, pa se ovom temom pozabavila i Demi Lovato koja je u intervjuima otvoreno pričala o svojoj borbi sa anoreksijom od koje je patila godinama.

“Snaga nije potrebna za razvoj poremećaja u ishrani, već za borbu protiv istog”, napisala je revoltirana Demi na svom Twitteru, “Postoji veliki broj zabluda o anoreksiji i bulimiji, a jedna od njih je da su one stvar ličnog izbora. Ljudi misle da je problem lako rešiv, pa kažu da jednostavno počneš da jedeš ili prestaneš da povraćaš. Neinformisanost o ovim bolestima i psihičkim problemima koji ih izazivaju su uzrok ove epidemije među mladima. Ovo su bolesti koje su opasne po život i zato molim javne ličnosti da pažljivo biraju reči kada pričaju o njima”.

Meghan će sigurno dvaput razmisliti pre nego što se sledeći put našali na račun svoje “tročasovne anoreksije”.

4 komentara

4 Comments

 1. Sara

  14. 11. 2014. at 07:31

  Pesma se zove ” All About That Bass”….

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  14. 11. 2014. at 12:20

  Glupača sa jednim hitom! Demi je upravu,sa tim stvarima se ne šali. I Tračaro,puno hvala što sad i na telefonu vidim cijele komentare! Ostani najbolja! :)

 3. pifi

  14. 11. 2014. at 18:19

  Demi je postala jako iritantna sa njenim pronalazenjem sebe u bilo cemu sto bilo koja javna licnost izgovori o poremecajima ishrane. Ok imala si ih, ali to je kao ono kada crnci za neku glupost kazu da je rasizam. Drama queen oladi! Da nisi dramila ne bi ni imala poremecaje u ishrani.

 4. LAGANJA ESTRANJA

  14. 11. 2014. at 20:51

  Ovo uopšte nije bila neka zla šala.Nikad nisam čuo All About That Bass,ali moram priznati da potpuno podržavam ovu pjevaljku.Demi je mnogo dosadna i treba da o’ladi jer je prekršila granice dobrog ukusa svojim komentarima,npr. još ono sa Lady Gagom.Šta nekoga boli uvo za tvoj komentar?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top