Prati nas

Šokantno

Pevačica tukla komšinicu: Edita Aradinović htela da je ubije zbog čišćenja zgrade?

Edita Aradinović saslušana je u policiji zbog sumnje da je učestvovala u napadu na studio jedne muzičke kuće na koju je bačena bomba, ali njenim pravnim problemima tu nije kraj.

Nju je komšinica Dragica Radmanović navodno optužila da je njoj i njenom suprugu pretila smrću, a da je jednom prilikom i fizički nasrnula na nju.

“Editu sam prijavila za fizički napad i pretnje smrću koje mi je uputila. Rekla je da ćemo biti mrtvi moj muž i ja, kao i da će doći neki ljudi da mi unušte ovaj moj stančić. Rekla mi je i da sam ku**a i da će me nabiti na onu stvar”, rekla je Dragica za “Srpski telegraf” i objasnila kako je došlo do incidenta.

“Sve se desilo u februaru, kada nisam počistila sneg u zajedničkom dvorištu. Drugi komšija je čistio dva dana umesto mene, a ona je to iskoristila i na ulici na jednoj tabli objavila moje ime, prezime i broj telefona uz uvrede”, rekla je ona i istakla da kada je skinula tablu nastao je problem.

“Prišla mi je sa majkom i krenule su da me tuku. Moj muž je stao između nas da nas razdvoji. Tada mi je Edita rekla da sam ku**a i zapretila je meni i mužu smrću”, rekla je Dragica i istakla da se ne plaši mlade pevačice.

1 komentar

1 komentar

  1. Hana

    18. 11. 2019. at 10:02

    Ciganštura

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top