Pijana Ana Nikolić unišitila Rastin auto vredan 100.000 evra

Ana Nikolić je Stefanu Đuriću Rasti uništila auto vredan 100.000 evra – bar tako tvrdi anonimni izvor, koji je čuo snimak na kome pevačica navodno priznaje prijateljici da je u naletu ljubomore ključevima izgrebala njegova kola.

Upravo taj audio-zapis je Rasta iskoristio za brakorazvodnu parnicu, koja je završena tek prošlog petka, navodi izvor Informera.

Novinari su došli u posed ovog snimka, u kome Ana detaljno opisuje kako se pod dejstvom alkohola osvetila tadašnjem suprugu samo zato što joj se nije javio na telefon.

Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon,” počinje priču Ana i dodaje da je te noći zapravo bila pijana:

Bila sam “u flaši” ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom “mercedesu” od 100.000 evra potpisala sam se: “Ja sam, pi*ko, Ana!” Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sjebala sam mu ceo auto!”

Ana i Rasta skoro godinu dana ne žive zajedno, ali su se zvanično razveli tek prošle nedelje. Da su se napokon dogovorili oko alimentacije, potvrdio je njihov zajednički advokat Borivoje Borović.

“Pregovarali su sve ovo vreme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno,” kaže Borović.

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ovo su pesme koje moraš da čuješ ovog petka

Next Article

PETA napala Justina Biebera zbog hibridnih mačaka

Related Posts