Pijana Jessica Simpson ponovo oduševljava svojim suludim izjavama! (Video)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jessica je karijeru pevačice zamenila kreiranjem odeće, obuće i aksesoara (foto: Instagram)

Jessica Simspon izgleda kao da joj uopšte nije dosadno u životu.

Uvek je uspevala da bude tako dobro raspoložena i da nas svojim nimalo bistrim izjavama dobro zabavi i nasmeje. Od kada se udala i rodila dvoje dece nje nema često u medijima, ali je zato svako njeno pojavljivanje zlata vredno. Umesto muzičkoj karijeri, lepa plavuša, poznata i po nekoliko filmskih uloga, se poslednjih godina posvetila svojoj modnoj liniji, pa se njena pojavljivanja na televiziji uglavnom svode na promovisanje novih kolekcija njenog brenda, vrednog neverovatnih milijardu dolara.

Pevačica je pre nekoliko dana gostovala u jednoj emisiji i uspela da se ponovo pošteno izblamira (foto: screenshot)

Tako smo pre par meseci bili svedoci jednog vrlo neobičnog intervjua Simpsonove, kada su je mnogi optužili da je na gostovanju bila drogirana zbog nepovezanosti rečenica i načina na koji je govorila. Nedugo zatim,  pevačica je fotografisana kako u pijanom stanju napušta jedan restoran, jedva stojeći na nogama, dok je suprug Erik Johnson pridržava da se ne stropošta po pločniku. Ona je naravno ponovo opovrgnula sve glasine da ima problema sa porocima i na Instagramu nastavila da objavljuje slike porodične idile i svoje dvoje prekrasne dece.

Srećna i nasmejana porodica – Jessica, njen suprug Eric i njihovo dvoje dece, Maxwell i Ace (foto: Instagram)

Međutim, opet je došlo vreme za prestavljanje nove modne kolekcije i Jessica je ponovo gostovala u jednoj emisiji uživo. Sa svojom majkom Tinom je došla na kanal koji se bavi telefonskom prodajom stvari kako bi gledaocima iz prve ruke pokazala najnovije modele i što bolje im ih opisala. Program je trajao puna dva sata tokom kojih je Simsponova izrekla mnogo smešnih stvari, nekontorlisano se smejala i pokušavala da gledaocima proda stvari rečima: „Zadnjica će vam u ovom izgledati tako tobro, verujte mi na reč. Ja sam imala guzu svih veličina i u svakom komadu odeće je izgledala odlično. Tako bar kaže moj suprug“, ili uz zanimljiv opis torbi iz njene modne linije: „U nju staje tako mnogo stvari koje bi ja stavila, kao što je puno pelena i maramica i takvih stvari“, a na konstataciju voditeljke da pre deset godina pevačica ni najmanje nije razmišljala o pelenama ona je odgovorila: „Nisu mi ni na kraj pameti bile pelene, osim kad bih ih ja nosila“. Unezvereni pogledi voditeljke i majke Tine i njihovi veštački osmesi govorili su mnogo više od reči nakon ove bizarne izjave.

Međutim, najupečatljivija je bila kada je opisivala svoje viđenje sive boje koja po njoj odiše seksipilom. Pogledajte urnebesni snimak, pa nam recite da je sve ovo zaista odraz dvočasovnog programa bez unapred smišljenog scenarija, Jessicine sluđenosti i blesavosti i njenog opuštenog karaktera ili su možda u pitanju lekovi, alkohol ili nešto ozbiljnije?

https://www.youtube.com/watch?t=7&v=EtyQ0fr_Zbw

POSLEDNJE VESTI