Pin-up Severina!

Nakon snimanja spota za pesmu „Tridesete„, poziranja za najveći hrvatski kalendar „Odmotajte Severinu„,  snimanja još jednog spota za humanitarnu akciju „18 ti je godina tek“ kao i još jednog poziranja za časopis Formasana… i to sve za manje od tri meseca, Severina je još jednom dozvolila svom prijatelju i poznatom modnom stilisti Viktoru Dragu da prikaže svu njenu lepotu. Ovog puta Severina je uslikana kao izazovna pin-up devojka, iz davnih vremena. Dajte slobodno komentar na sledeće fotografije:
Osim što se u poslednje vreme nagađa o Severininoj navodnoj trudnoći, što je njen menadžer Tomica Petrović oštro demantovao, Severina niže profesionalne uspehe. Proglašena je pevačicom godine na dodeli diskografske nagrade HR TOP 20. Jedino loše što se pisalo o Seve ovih dana jeste bojkot neformalnih udruženja poznata u Brčkom, koji su oštri protivnici nekontrolisanog trošenja novca iz budžeta distrikta, posebno nakon službene najave iz brčanske Vlade da je za proslavu Dana distrikta 8. marta planirano da se potroši više od 100 hiljada evra. Od toga samo za Severinin nastup biće plaćeno 30.000 eura. Ovako izgleda plakat bojkota:

7 Responses

  1. slike koje je uradila kao pin-up devojka je iskopirala od Britni Spirs tako da je to vec vidjen fazon.Seve budi malo orginalnija

  2. therewith remark sammelan panelists coutts exceed boring jainen luciano alberto instrument

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI