in

Počele Sunčane Skale!


Sinoć je održano prvo veče Sunčanih skala koje je obeležilo prisustvo mnogih zvezda među kojima su bile i Severina, Jelena Tomašević, Vlado Georgiev, Emina Jahović, OT bend, Karolina Gočeva i ostali. Meni najzanimljiviji deo definitivno je bio kad je lepa Seve pevala svoj hit „Tridesete“. Hrvatska pevačica je predivno izgledala u dugoj plavoj haljini i sa znatno svetlijom bojom kose. Pevačica je na sinoćnim Prinčevim nagradama dobila priznanja za najbolji album i najbolju kompoziciju.

Vlado Georgiev je dobio tri Prinčeve nagrade i to za hit godine, spot godine i najbolji singl.

severina

Veliku pometnju napravili su i OT bend koji su sa makedonskom pevačicom Karolinom Gočevom premijerno otpevali duet „Zaboravi“. Ako se sećate ovaj duet je trebalo da izvode Karolina i Sajko, ali iz dobro poznatih razloga Sajko je ipak ispao iz te priče… OTovci dobili su nagradu za debitanta godine, a kako je duet sa Karolinom izgledao sinoć pogledajte u video klipu ispod.

A kako su vam se svideli voditelji sinoćnjeg programa? Marija Kilibarda je bila ok, ali onaj Crnogorac… Pa stvarno mi nije jasno ko je njega postavio za doživotnog voditelja Sunčanih skala! :)

Večeras očekujemo takmičarski deo festivala kad će se predstaviti „Nove zvjezde“, koje možete pratiti na TV Avala od 21 h, i na makedonskoj MTV1. U sredu u okviru druge takmičarske večeri „Pesma ljeta“ očekujemo nastup mnogih poznatih muzičara, među kojima su i Maja Odžaklijevska, Milica, Ana i Danijel (iz OT), pa Adnan i Kaja, zatim Miki Perić, Kaliopi, Mega Mix, Jellena

foto Severine: Svet, Mirko Tabašević