in

Počinje Story dizajnerski mesec

Najuspešniji srpski kreatori, uz podršku magazina Story, inspiraciju su potražili u našim poznatim ličnostima, tako da će čitaoci biti u prilici da od 6. jula do 3. avgusta, za svega 449 dinara kupe četiri ekskluzivna dizajnirana modna predmeta.

Story dizajnerski mesec počinje 6. jula kada će se u prodaji naći majica koju je za Natašu Bekvalac kreirala Ivana Rabrenović. Od 13. jula u prodaji je haljina Verice Rakočević koju nosi glumica Anica Dobra. Pamučna, praktična haljina biće u ponudi u dve boje, crnoj i ljubičastoj.

Suknja Zvonka Markovića koji je za inspiraciju imao pevačicu Anabelu ex Đogani u prodaji će se naći 20. jula. Ova atraktivna suknja može se nositi i kao top. Zvonko Marković je prilikom zajedničkog foto sešna izjavio:

„Lep je osećaj kada znate da sa ovakvim jednim radom vaš dizajn može uleteti u sve kuće u Srbiji i tako obradovati brojne devojčice i starije žene. Kao bluza može ići uz helanke ili farmerke, a suknja uz neku atlet majicu. Meni je posebno draga kombinacija suknja gore i suknja dole.“

Story dizajnerski mesec zatvara, 27. jula, torba Darka Kostića kreirana za Jelenu Karleušu. Ova torba je zanimljiva i po tome da svaki dan može izgledati drugačije jer se u print okvir baroknog rama može ubaciti bilo koja slika. Jelena Karleuša je povodom akcije izjavila:

„To je prava letnja shopping torba koja je sada IN. Jako mi se dopada fora da svaki dan možeš da promeniš sliku ili svoju ili voljene osebe ili kućnog ljubimca.Vrlo interesantna fora i Darko  je opet jako originalan.“

Svi ovi modni predmeti su u ograničenom tiražu i mogu se naručiti preko sajta story.rs