Pogledajte kako danas izgleda Chuck Bass iz serije ‘Tračara’!

Njojorški šmerker je i dalje u srcu fanova (foto: screenshot)

Serija Tračara, doživela je ogromnu popularnost širom sveta, a glumci koji su igrali u ovoj tinejdžerskoj sagi, zauvek će ostati u srcima fanova. Nezaboravni hit televizije CW, pre tri godine je završio sa svojim emitovanjem, i posle nje, megazvezde ove serije, nastavile su svojim putem. Jedan od najupečatljivijih likova slavne serije, definitivno je Chuck Bass, kog je tumačio glumac Ed Westwick.

Iako je prošlo samo tri godine od završetka Tračare, po fotografijama koje je postavio na Instagramu, možemo da primetimo da je Ed doživeo transformaciju, i da nije ni nalik onom razuzdanom tinejdžeru sa Upper East Sidea, kog je tumačio u tinejdžerkoj hit seriji.

Publika je obožavala lik njujorškog šmekera Chucka Bassa, a njegova ljubavna veza sa Blair Waldorf, koju je tumačila Edova koleginica, Leighton Meester, spada u jednu od omiljenih u istoriji TV serija.

Ed je, kao i sve njegove kolege iz serije, nastavio svoju karijeru, pa se tako u ovoj godini očekuju premijere, čak, četiri njegova filma, a krajem godine, njegovi fanovi ponovo mogu da ga gledaju, u novoj krimi-seriji L.A. Crime.

Chuck je sazreo (foto: Instagram)

chuck-6

chuck-5

chuck-4

chuck-3

chuck-2

chuck-1

chuck

Kako Vam se sada dopada čuveni Chuck?

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI