in

Pokrali je oni kojima je verovala: Opljačkan dom Vesne Zmijanac!


Šokirala se kada je saznala ko ju je pokrao (foto: Arhiva)
Pevačica se šokirala kada je saznala ko ju je pokrao (foto: Arhiva)

Pevačica Vesna Zmijanac pokradena je u svom domu na Bukulji, odnakle su odneti predmeti u vrednosti od 10.000 evra, a zvezdu stare Jugoslavije šokirala je činjenica da su je pokrali radnici koje je mesecima plaćanja za održavanje njenog prostora.

Vesnini radnici su neprimetno, dan po dan, iznosili vaze, piksle, nekoliko haljina sa potpisom poznatih svetskih dizajnera, kao i skupocene tašne, cipele i nakit. Pljačkaši su vremenom odnosili sve više vrednih stvari iz folkerkinog doma, pa su tako, na kraju, i otkriveni.

„Vesna nije ranije obraćala pažnju, ali je sada rešila da otkrije lopove. Postavila je kamere i u kući, a do sada su bile samo oko imanja. Kad je videla da je potkradaju oni koje je zaposlila, umalo nije pala u nesvest. Nije zvala policiju, ali je radnicima odmah dala otkaz“, otkrio je izvor Telegrafa.

Pevačica je potvrdila ovu priču i izjavila da joj je teško povezati celu situaciju sa nekim od radnika, ali kako kaže ona vremenom otkrije istinu.

„Neke stvari potražim tek posle tri meseca, i tada vidim da mi nedostaju. Onda mi treba malo vremena da povežem ko je tad radio. Ne mogu odmah da vidim koja mi haljina fali, ili bilo šta drugo, ali, kad-tad sve otkrijem“, rekla je Vesna Zmijanac.

Inače, pevačica je doživela još jednu neprijatnu situaciju, i to na njenom nastupu, prethodne noći, kada su u prestonički klub u kom je uveseljavala publiku, bez ikakvog obrazloženja upali pripadnici Žandarmerije i prekinuli njen nastup. Pripadnici Žandarmerije su ubrzo napustili prostor, a kako se pretpostavlja, u pitanju je pretres kluba, koji je deo redovnih akcija kontrole beogradskih klubova.