Policijski incident na snimanju serije “Ubice mog oca 3” – glumac umalo priveden

Tokom snimanja treće sezone popularne serije Ubice mog oca, koja je u ponedeljak počela sa emitovanjem na Top kanalu, došlo je do incidenta čiji je glavni akter bio Miodrag Radonjić.

Glumac, koga gledamo i u filmu Južni vetar, u seriji igra lik inspektora Zorana, a upravo su zbog njega pravi “momci u plavom” posetili snimanje.

“Uspavao sam se jedno jutro i kasnio na snimanje. Ušao sam u automobil i jurio da što pre stignem na set. Nisam ni provalio da idem kroz jednosmernu ulicu u suprotnom smeru. Nisam jurio, ali na moju nesreću u ulici je bila i škola. Policajac me je ugledao i pokušao da me zaustavi. Prošao sam pored njega i dobacio mu da žurim na snimanje. On je zapisao moje tablice, raspisao poternicu i onda je došla patrola da me privede na snimanju,” ispričao je glumac kroz osmeh i nastavio:

“Organizator mi je usred scene rekao da je po mene došla policija. Kolege su pomislile da sam ko zna šta uradio. Kad smo porazgovarali, sve smo rešili. Dobio sam kaznu i platio, kako i treba da bude, jer sam ja jedan savesni građanin.,” rekao je Radonjić za Kurir.

Zanimljivo je i da su policajci dali svoje mišljenje o njegovoj glumi u ovoj seriji – kako on kaže, zadovoljni su.

“Da. Jako su zadovoljni, što je meni veliki kompliment. Govore mi policajci da, kad vide mene, kao da gledaju svoje kolege iz 29. novembra,” otkrio je Miodrag Radonjić.

Povezane vesti