Poludeo bivši dečko Ariane Grande, vređao publiku na nastupu: Vi ste idioti, odrastite

Pete Davidson izgleda nikako da nauči kako bi trebalo da se ponaša u javnosti, pa nastavlja da niže skandale.

Da ne ume da skrati jezik kada bi trebalo pokazao je na jednom od nastupa na Univerzitetu u Floridi, kada je počeo da vređa studente.

Kako tvrde izvori sa lica mesta, njega je iznerviralo to što je većina njih imala telefon u ruci, pa nije birao reči kada ih je vređao. Iako je svima delovalo kao da je to deo nastupa – koji, zaista, nekada ume da bude neprijatan – brzo su shvatili da nema mesta za šalu.

“Kad neko dođe u vaš je**ni grad i želi da nastupa umoran, leti sve do ove vuko****** da bi vam pričao viceve, privilegirani mali kreteni, nemojte da uništavate njegov nastup ljudima koji zaista žele biti ovde”, urlao je komičar.

Ekipa je počela da aplaudira, jer je mislila da je to deo performansa, no komičara je to još više razbesnelo.

“Ne pljeskajte jer je polovina vas to uradila. Sve je pogrešno, zato smo tako sramotni, zato će svet da nestane za 25 godina, jer ste tako retardirani! Stvarno to, idioti! Samo treba da se pristojno ponašate, odrastite,” nastavio je Davidson i šokirao studente u publici.

Iako ima samo 25 godina, održao je lekciju studentima od kojih nije puno stariji. “Želite da vas odrasli poštuju? Želite da se roditelji ponose vama? Onda odrastite”, rekao im je Pete.

Iako je član SNL-a i stand-upom se bavi nekoliko godina, Davidson je poznatiji po burnoj vezi i veridbi sa Arianom Grande. Nakon raskida, bio je u kratkoj vezi s 21 godinu starijom glumicom Kate Beckinsale.

Povezane vesti

Back to Top