Popović optužuje Severinu da ne želi da ispuni najveću želju njihovog sina

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Severina Kojić i Milan Popović već godinama nisu zajedno, a njihov raskid i pre svega loši odnosi koji imaju, najviše utiču na šestogodišnjeg Aleksandra.

Kako prenose mediji,  Aleksandar na sve načine pokušava da pomiri svoje roditelje, jer mu teško pada to što više ne razgovaraju i to što ne mogu da budu zajedno ni za njegov rođendan.

“On je nedavno kazao ocu da bi voleo da su mama i on zajedno. Dešavalo se da pita Milana kad negde putuju da li će i Severina da ide sa njima. Isto to govori i njoj. Dok je još bio mlađi pitao ju je zašto neće da priča sa tatom telefonom. U nekoliko navrata im je rekao da bi bio mnogo srećan kada bi svi živeli zajedno“, rekao je izvor za Hit.

Prema njegovim rečima, što je stariji, Aleksandar sve više pati jer su njegovi roditelji u lošm odnosima.

“Trenutno je Seve ta koja odbija komunikaciju sa Milanom. Ne mogu ni da se dogovore u koju školu dete treba da ide’‘, rekao je izvor, pa dodao i: “Čak i kad predaju Aleksandra jedno drugom, uvek to rade preko trećih lica. Uglavnom dadilje. Sve to počinje da mu smeta. On bi bio najsrećniji dečak na svetu da ih makar jednom vidi na istom mestu“.

Ovo je nedavno potvrdio i Milan Popović.

“Ako pitate našeg sina Aleksandra šta bi najviše želeo, on bi odgovorio da je to da mama i tata budu zajedno. Ako to već nije moguće, onda da vidi mamu i tatu kako komuniciraju. Kad bi makar normalno razgovarali pred Aleksandrom, on bi barem dobio malo užitka od onoga što njemu kao malom detetu najvažnije u životu, što mu čini najveću radost. Za mene je neshvatljivo da majka svesno odbija bilo kakvu komunikaciju, ako zna da je to direktno protivno želji našeg deteta’‘, izjavio je Popović za hrvatske medije.

2 Responses

  1. E, pa neće dete biti te sreće. Što si tražio to si i dobio. Dobio si pola starateljstva ali sa Severinom nikad više nećeš progovoriti ni reč. Ne bi ni ja da sam na njenom mestu.

  2. Severina je nesto najgore sto se Milanu moglo desiti, ali sta je tu je. Milan je ozenjen drugom zenom sa kojom je skoro dobio jos jednog sina, na pamet mu ne pada nista sem civilizovanosti sa Severinom, ali za kulturno ponasanje je potrebno dvoje. Severina nemoze da svari da je Milan nastavio svoj zivot sa mladjom, boljom, u svemu iznad Sjebke. Zato se tako i ponasa. Uzgred, ovaj clanak je sto bi rekli, fluff piece, jer je napisan uz “anonimne obavestajce “ a u stvari se samo nadovezuje na Milanovu izjavu o potrebi civilizovanog ponasanja, ostalo je cista izmisljotina. ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI