Poslušajte deo Veljkove prve pesme!

Duet - da, ali sa Cecinom koleginicom (foto: Instagram)
Talentovan na mamu (foto: Instagram)

Nakon što je najavio da će uploviti u muzičke vode, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, podelio je s nestrpljivim fanovima deo svog prvog singla.

Veljko je poslednjih nekoliko meseci u medijima zastupljen skoro koliko i njegova majka, a sada će imati i pravi razlog za to. Pošto je od mame nasledio ljubav i talenat prema muzici, Ražnatović je odlučio da snimi pesmu u rep fazonu. Pesmu, čije ime još nije poznato, uradio je u saradnji sa producentom Damirom Handanovićem, koji sarađuje i sa Cecom.

Numera, koju će uskoro predstavit javnosti, nema nikakve sličnosti sa muzičkim stilom njegove majke. “Čula sam Veljkov prvi singl, meni je to mnogo slatko i meni se to jako dopada. To je neka verzija repa, on više voli taj andergraund, a ja sam više za tu neku pozitivniju stranu. Otkud znam, videćemo”, rekla je Ceca u emisiji Premijera.

“Ja nisam crnac, al’ sam makro, nešto kao pimp”, deo je teksta njegove prve pesme, a kako to zvuči pogledajte u klipu ispod, na 14:28. Da li i Veljka očekuje uspešna karijera?

https://www.youtube.com/watch?v=8Dkgh2qW8tE

Povezane vesti