Potukli se sin i bivši muž Pamele Anderson zbog alkohola

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tommy Lee je bivši bubnjar grupe Mötley Crüe, no javnosti je oduvijek bio poznatiji kao bivši suprug Pamele Anderson, s kojom ima dvojicu sinova – 21-godišnjeg Brandona i godinu mlađeg Dylana.

Muzičar oglasio se na Twitteru, gde je napisao da ga je stariji sin napao u sopstvenom domu, ispred verenice Brittany Furlan, a uz to je objavio fotografiju nateknute i krvave usne. „Moje je srce slomljeno. Možeš svojoj deci u životu da pružiš sve, ali oni se uvek mogu okrenuti protiv tebe. Dobro si ovo uradio, Brandone! Bravo sine!“ napisao je Lee.

Iako je u međuvremenu obrisao tvit, TMZ je uspeo da uslika objavu, što je dodatno razbesnelo bubnjara, pa im je na Twitteru poručio da provere izvore koji im šalju informacije.  „Moja verenica i ja bili smo u krevetu kada je moj sin provalio u sobu i napao me. Zamolio sam ga da napusti kuću, a on me je udario. Od udarca sam se onesvestio, a on je pobegao. To je istina,“ napisao je Tommy. 

Instagram

Te iste večeri, Tommy se obrušio i na svoju bivšu suprugu Pamelu Anderson, koja je javno progovorila o njegovom hapšenju 1998. godine, kada ju je napao dok je u naručju držala upravo sina Dylana. Zbog toga je bubnjar završio u zatvoru na šest meseci, a 20 godina kasnije zasmetalo mu je što je ona to ponovno iznela u javnost. 

Pamela je saopštenjem na sajtu podržala sina, nazvavši svog muža „problemom koji gubi kontrolu“, navodeći da njegovo destruktivno ponašanje nije nikakva novost. „Molim se da Tommy dobije pomoć koja mu je potrebna. Njegova dela su očajna i poražavajuća. Ne ponaša se kao otac, ali ovo nije nikakva novost,“ napisala je ona, dodavši da su i ona i sin pokušali da mu pomognu prethodnih meseci.

POSLEDNJE VESTI