in

POTVRĐENO: Miroslav Ilić je Devinov otac, ali ga i dalje ne zanima sin!


Mirjana i Miroslav, Devin (foto: bum magazin)
Mirjana i Miroslav, Devin (foto: bum magazin)

Nedavno je u jednom nedeljniku objavljena DNK analiza, koja dokazuje da je Miroslav Ilić, otac Devina Antonovića. Dok većina veruje u verodostojnost tog dokumenta, pojedinci ipak sumnjaju.

Međutim, kralj narodne muzike, ne želi da se bavi tom temom. Kako pišu mediji, Mirjana Antonović, bivša Miroslavova ljubavnica, do njegovog DNK uzorka došla je na detektivski način. Uzela dlaku svog sina, a pre dolaska u Srbiju je uz pomoć pevačevog prijatelja nabavila čašu iz koje je on pio vodu i pomoću tih uzoraka su urađene analize u Bostonu. Rezultati su dokazali  da je verovatnoća da je pevač Devinov otac 99,9992%.

„Ne znam zašto me uopšte zovete. Ne zanimaju me bilo kakve priče i nalazi, nema razloga da komentarišem takve stvari. Trenutno me zanimaju klimatske promene koje se dešavaju u svetu“ izjavio je Miroslav za Alo.

Antonovići su dokazali da govore istinu, iako je Miroslav u nekoliko navrata odbijao da upozna Devina i prizna da je njegov otac, a poznato je i to da je Ilić izvređao koleginicu Lepu Brenu jer su Antonovići dolaskom u Srbiju povodom upoznavanja sina i oca, koje se nije ni desilo, odseli kod nje.

Mirjana i Brena (foto: SRBIJA DANAS)
Mirjana i Brena (foto: SRBIJA DANAS)

loading...