in ,

Preti da će ubiti oca, zadaviti majku i spaliti im kuću!


Problematična glumica u sve gorem stanju (foto: GC Images)
Problematična glumica u sve gorem stanju (foto: GC Images)

Iako su psihijatri proglasili Amandu Bynes sposobnom da brine o samoj sebi i pustili je sa lečenja na slobodu sigurni smo da niko nije poverovao da se ona oseća bolje. A sada postoje i dokazi za to.

Na audio-snimcima koje je TMZ objavio uz podršku njenih roditelja Amanda raspravlja o tome na koji način bi ubila oca, zadavila majku i spalila njihov dom.

Roditelji glumice koja trenutno prolazi kroz mentalne i duševne krize se nadaju da će ovi snimci probuditi svest doktora da je njoj, zaista, potrebna pomoć.

Nekoliko sati kasnije, glumica se izvinila roditeljima i javnosti zbog snimka, otkrivši da ju je prijatelj snimio i time izdao.

„Žao mi je što sam verovala ljudima koji mi nisu prijatelji, već pokušavaju da zarade na mojoj bolesti. Dajem sve od sebe da ozdravim. Žao mi je zbog izjava koje ste čuli i zbog bola koja sam nanela porodici i drugima,“ stoji u saopštenju koje je glumičin advokat dostavio sajtu Access Hollywood.

„Zahvalna sam svima na strpljenju i razumevanju. Nisam očekivala da će drugi pokušati da iskoriste moje stanje i profitiraju. Razočarali su me ljudi koji su mi pružili lažni osećaj sigurnosti samo da bi prodali moju privatnost medijima,“ dodaje ona.

Glumica je na twitteru dodala da se šalila kada je govorila kako bi ubila roditelje, te da nikada ne bi zgazila ni mrava.