„Prijatelji“ konačno ponovo na okupu!

Omiljena šestorka još jednom ispred kamera
Omiljena šestorka još jednom ispred kamera

Fanovi serije Prijatelji doživeli su da vide njihovo okupljanje posle gotovo deset godina čekanja. Naravno, ne radi se o filmu kao što ste se, pretpostavljamo, ponadali.

Komičarka Ellen DeGeneres pozvala je zvezdu serije Prijatelji, Jennifer Aniston, da sa njom vodi najnoviju epizodu njenog poznatog šoua Ellen, a kako bi najavila ovu epizodu, Ellen je osmislila skeč u kome će se okupiti Jennifer i njeni prijatelji. Matthew Perry i Courtney Cox glume zajedno sa Jen u ovom skeču, a njihovi fanovi će imati prilike da barem na kratko uživaju u humoru karakterističnom za proslavljene drugare.

Pored ovog mini okupljanja Ellen je iskoristila priliku da tokom emisije, pred publikom, pita Jennifer da li su istinite glasine o okupljanju Prijatelja i da li bi ona volela da do okupljanja dođe. I dok je publika vrištala i tapšala, kao i svaki put do sada, Jennifer je i ovaj put ostala tajnovita – iako se zacrvenela, zbunila i rekla da ne želi ništa da otkriva na ovu temu, kao i da joj je bilo pravo zadovoljstvo da radi sa svojim dugogodišnjim prijateljima.

„Predivno je ponovo raditi sa svojom porodicom“ – rekla je Jennifer, pod utiscima od ovog kratkog okupljanja.

Preostaje nam samo da nastavimo da strpljivo čekamo taj dugoočekivani nastavak našeg omiljenog sitkoma.

Skeč u kome glume Jennifer, Matthew i Courtney pogledajte ispod….

 

U.H.N. / Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI