Prati nas

Vesti

Prijovićka uznemirila Severinu zbog preotete poslovne prilike

Oglasio se i Aca Lukas

Severina je nedavno pobesnela zbog Aleksandre Prijović, pišu domaći mediji. Kebina snajka imala je u planu da angažuje dva člana Folk-haus benda, koji je godinama pratio Acu Lukasa, a sa kojim pevač više ne sarađuje. Međutim, Prija ju je pretekla!

’’Mnogi pevači grabili su se za Lukasov bivši bend. Kada su se rastali, nije se znalo ko ih je sve zvao, da bi se oni na kraju odlučili da prihvate ponudu Brenine i Bobine snajke. Severina se baš naljutila kada je čula da počinju da rade sa Aleksandrom, jer je bila ubeđena da će prihvatiti njene uslove. Ona nije želela ceo bend, već samo dva člana, ali poznati sastav nije hteo da se rastavlja, tako da je Seve izvisila’’, rekao je izvor za Kurir.

Aca Lukas oglasio se povodom vesti o saradnji Aleksandre Prijović i njegovog bivšeg benda.

‘’Da bi neko mogao da napravi nešto i da će, ako uzme Lukasov bend završiti posao, grdno se vara. Mi smo imali jednu spcifičnu svirku, kad bi to neko hteo, morao bi da uzme i mene, a to bi bilo jako teško’’, rekao je Lukas za Telegraf i dodao:

’’ Tim ljudima želim sve najbolje, kao i onome ko će sa njima nastupati. Nemam ništa protiv Aleksandre, njoj želim sve najbolje i ona uvek može da mi se obrati za sve’’

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top