Prati nas

Šokantno

Princ Harry i Meghan Markle povlače se iz kraljevske porodice!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u najnovijem obraćanju javnosti rekli da žele da se povuku kao „stariji članovi“ kraljevske porodice i da rade kako bi postali finansijski nezavisni.

“Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije,” stoji u zvaničnoj objavi princa Harryja i Meghan Markle.

„Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu“.

„Planiramo da uravnotežimo svoje vreme između Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Amerike, nastavljajući da poštujemo našu dužnost prema Kraljici, zajednici i našim patronažama. Ovaj geografski balans omogućiće nam da odgajamo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a istovremeno će pružiti našoj porodici prostor da se fokusira na sledeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta.”

“Radujemo se što ćemo s vremenom deliti sve detalje ovog uzbudljivog sledećeg koraka, jer nastavljamo da sarađujemo sa Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Velsa, Vojvodom od Kembridža i svim relevantnim strankama. Do tada, prihvatite našu najdublju zahvalnost za vašu stalnu podršku. “

Da su Harry i Meghan duže vreme kovali planove koji su išli u smeru ove odluke, naznačili su još u oktobru prošle godine kada su otvoreno progovorili o tome koliki im problem predstavlja život pod konstantnom lupom medija.

(Blic žena)

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top