Search
Close this search box.

Priznala: Folirala sam da mi nije na Farmi dobro

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Pevačica Bojana Stamenov je preksinoć, odlukom publike, napustila Farmu. Mnogi su se iznanadili što je došla do samog kraja, jer se često pričalo o njenim zdravstvenim tegobama jer boluje od astme i dijabetesa.

„Nisam mogla u potpunosti da se pridržavam režima ishrane koji praktikuju dijabetičari, ali hvala bogu, sve je dobro prošlo. Uzimala sam redovno terapije, a to je bilo najvažnije“, rekla je pevačica i onda otkrila: „Ja sam se tamo dobro snašla i fino sam izgurala skoro celu Farmu. Ja sam samo jednom imala ozbiljniji astmatični napad, a ovo ostalo nije bilo toliko strašno, nego sam ja morala da dramim jer sam farmerima bila kao mama i stalno su me terali ‘ajde skuvaj ovo, ajde skuvaj ono’. Malo sam folirala da bih se i ja malo odmorila od kuhinje“.

Iskoristila je momenat i istakla šta misli o Staniji i Medenici, naglašavajući da više nikada ne bi želela da ih vidi.

„Jasmina je najgori farmer, kao što sam i tamo rekla. Niko tamo nije loš čovek, ali je svako pokazao kakav je u zajednici. Ona nije doprinela ni zajednici ni šou programu. Ništa nije pokazala, a pritom me je razočarala. Ja sam nju gotivila, stajala na njenu stranu, a ona mi je vratila uvredama i klevetama. Ne znam koji problem ona ima. Čas je ovakva, čas onakva. Ja sam joj čak i davala savete što se tiče pevanja, a ona mi je ružno vratila. Što se Stanije tiče, na nju nisam ljubomorna ni u kom pogledu iako priča da je svim ženama trn u oku. Daleko joj lepa kuća. Nju i Jasminu nikada više ne bih volela da vidim“, kaže Bojana za Alo.

POSLEDNJE VESTI